Wijnen thuis laten leveren als verrassing

Wijn als cadeau geven is altijd een goede keuze. Maar doe er zeker iets creatiefs mee, zoals ze leuk laten verpakken of ze te laten leveren aan de deur van de gelukkige persoon, die er dan van kan gaan genieten.
Bookmark and Share
Brussels, Belgium (prHWY.com) September 29, 2011 - Iedereen krijgt graag een cadeau en zeker als dit cadeau in de vorm van een verrassing komt. Beeldt u in dat u kwaliteitsvolle wijnen en cavas krijgt als een geschenk voor een speciale gelegenheid! Klinkt dit niet fantastisch? Zo klinkt het inderdaad. Als u zelf al een dergelijk cadeau heeft ontvangen, weet u hoe gelukkig u hier zelf mee was. Maar het is altijd nog moeilijker om zo'n cadeau aan iemand anders te geven. Alle soorten wijnen, rode en witte wijn, kunnen een leuk geschenk vormen, maar indien de verpakking niet aanspreekt, valt er veel van de charme van uw verrassing weg. Dus indien je van plan bent je klanten, familie of vrienden te verrassen met champagne en prosecco, zorg er dan zeker voor dat u genoeg aandacht besteedt aan de verpakking, zodat deze mee uw gevoelens en intenties uitstraalt.

Bloemen zijn vergankelijk, maar wel een leuk cadeau. Snoep zal vele kinderen blij maken, maar kan uiteraard niet aan iedereen worden gegeven. Dure en exclusieve cadeaus branden een gat in onze portefeuille. Indien je voor wijn kiest als een cadeau, heb je iets dat zeker binnen je budget past en vele mensen gelukkig zal maken. Wijnen vormen dan ook in vele gevallen een ideaal geschenk. Doordat er een zeer groot gamma is aan wijnen, vind je zeker enkele die binnen je budget zullen vallen en die ook aan de smaak van de gelukkige zullen voldoen. Kijk eens online in de catalogus van een wijn groothandel of importeur. Bij hen heb je de grootste kans om wijn te vinden, aan een aangename prijs, want zij werken ook met promoties, zowel naar de vakhandel als naar de particulieren toe.

Hou er wel rekening mee, dat er nog een groot verschil is tussen een wijn schenken aan een familielid of vriend, of een kiezen om cadeau te doen aan een collega of klant. Een goede fles wijn, met een leuke verpakking er rond kan de harten van zowel je geliefden als klanten winnen, ze zullen je attentie zeker appreciëren. Kies ook voor een wijn groothandel, waar je de optie hebt om de wijn te laten leveren bij de gelukkige thuis. Zo zullen ze u, door uw onverwacht en verrassend gebaar, nog lang in gedachten houden en wie weet welke positieve gevolgen dit alles wel niet kan hebben.

http://www.partywines.be/

###

Tag Words: wijnen en cavas, champagne en prosecco, wijn groothandel, rode en witte wijn
Categories: Food And Beverage

Press Release Contact
Koning Albertlaan 14, 3360 Korbeek-Lo, Belgium
0032496809608

Link To This Press Release:

URL HTML Code
Create Press Release
Press Release Options
About This Press Release
If you have any questions about this press release, please contact the listed publisher. Please do not contact prHWY as we cannot help you with your inquiry.