Autoverhuur in Nederland is zeker een Slimme Vervoeroptie voor buitenlandse toeristen

Nederland, 26 juli 2012 - Hertz autoverhuur is gekomen met een groot aanbod, vooral voor studenten, met 15% korting op auto's en 20% korting op bestelwagens.
Bookmark and Share
Netherland, Netherlands (prHWY.com) July 31, 2012 - Nederland, 26 juli 2012 - Hertz autoverhuur is gekomen met een groot aanbod, vooral voor studenten, met 15% korting op auto's en 20% korting op bestelwagens. Als u ouder bent dan 19 jaar en het bezit bent van een geldig rijbewijs dan kunt u gebruik maken deze geweldige aanbieding van dit verhuurbedrijf. Het bedrijf biedt een geweldige kans voor studenten om zelf naar hun werk te reizen of naar andere gewenste bestemmingen. Een klant moet een geldig rijbewijs hebben en moet goed op de hoogte zijn over de locatie. Hij/zij moet langer dan een jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. De klant moet beschikken over een creditcard en moet alle details over zijn/haar reisplannen aan het agentschap geven.

Het bedrijf biedt een breed scala aan voertuigen, waaronder Opel Combi, Renault Trafic, Opel Vivaro, Fiat Nuovo, Fiat Scudo, Ford Transit, en Opel Corsa, Fiat Panda, Ford Fiesta, VW Fox, Toyota Auris, Iveco Daily, VW Lupo, Opel Astra en nog veel meer. Auto's zijn verkrijgbaar in bijna alle Europese landen, waaronder Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen en Nederland. Onlangs lanceerde Hertz autoverhuur ook boot verhuur in Nederland, waarmee het zijn activiteiten naar de prachtige grachten van dit land uitbreidde. Klanten kunnen nu rijden door de steegjes en kunnen dan hun auto parkeren en aan boord van een Hertz boot naar de stadsgezichten kijken vanaf het water. Aangezien de meeste van de Nederlandse steden, vooral Amsterdam, veel betoverende kanalen hebben, is het bedrijf met dit fantastische idee voor varen gekomen. De hoofdstad is altijd al de belangrijkste toeristische attractie geweest. Of u nu een toerist bent op zoek naar mooie grachten of voor de bloemenwinkels komt of gewoon benieuwd bent naar het Van Gogh Museum, de charme van de stad en de kracht zal u betoveren.

De luchthaven van de stad, Schiphol, wordt beschouwd als een van de beste luchthavens van Europa. Deze superluxe luchthaven is goed verbonden met het centrum van de stad met reguliere treinen, metro's en pendeldiensten naar de luchthaven. Professionele gidsen raden echter altijd aan hun klanten aan om een ​​auto te huren om deze stad te verkennen op een intensere manier. Omdat taxi's prijzig zijn, gebruiken toeristen nu deze vorm van transport. Uit een recent onderzoek is gebleken dat bezoekers liever een auto huren in plaat van bussen, treinen en taxi's te verkiezen. De Dam, het Centraal Station en het Leidseplein zijn een aantal van de meest bezochte plekken van de stad. De haring is de specialiteit van deze plek en de straten staan vol met visstands. Het beste van alles is de Zeebanket van Altena, aan de Stadhouderskade. Het Historisch Museum staat bovenaan de lijst met bezienswaardigheden, gevolgd door Het Achterhuis, het huis van Anne Frank. De Hertz kanaal boottocht wint gestaag aan populariteit voor het verkennen van de hele stad op de smalle waterwegen.

###

Tag Words: autoverhuur, een auto huren, autoverhuur spanje
Categories: Travel

Press Release Contact
Envigo Online Marketing Pvt. Ltd.
69, Bhawani kunj
D-2 Vasant kunj
New Delhi - 110070

Link To This Press Release:

URL HTML Code
Create Press Release
Press Release Options
About This Press Release
If you have any questions about this press release, please contact the listed publisher. Please do not contact prHWY as we cannot help you with your inquiry.